Friday, January 2, 2015

Grillers burgerirestoran

Kuna me olime just pikemalt autoreisilt saabunud ja kell oli pool üks öösel ja Rakveres ei ole eriti palju söögikohti sel ajal lahti, siis testisime nagu muuseas ära sellise põneva söögikoha nagu Grillers. 
Mööda on sellest sõidetud kordi, alati on autos ka kerge diskussioon tekkinud, et millal siis... Päris põnev ikkagi: kohapeal tehtud pihvid mõnusast veiselihast, ja nagu täna selgus, siis ka kohapeal valmistatud friikartulid? Kartulid said küll kõvasti kiitust, isegi rohkem kui burgerid :) 
Mis me siis avastasime... Vägevad suured burgerid, millel täitsa mõistlikud hinnad. Friikartuliports on lausa nii suur, et kolmele jagamiseks paras. Sobivalt kaua on nad lahti ka: reedeti ja laupäeviti lausa kella kolmeni öösel, pühapäeviti kella kuueni õhtul, muudel päevadel kella kaheksani õhtul. Nädalavahetuseti ei pea pidulised Rakveres mitte tühja kõhtu kannatama :D 
Meie restohuntide valikuks sai seekord peekoniburger (4.90), kolme-juustuburger (5.00) ja friikad (2.00). Kui peekoniburgeri puhul tekkis soov pihvile soola-pipart peale raputada, siis kolme-juustukaga oli nii, et kurdeti pigem liigsoolasuse üle. Muidugi oli siin ilmselt suurem probleem juustudes kui pihvis (selle burgeri vahel on sinihallitus- ja kitsejuustu ning inglise cheddarit). Ka kastmed peaksid olema reklaami järgi kohapeal valmistatud, tervislikumad inimesed saavad oma burgerid tellida leivaga või lausa salatiga. Ei pea saia sööma, kui ei taha. Igati kiiduväärt. Kui üldse millegi kallal nuriseda, siis ehk see, et ruumi on vähe ja koht jätab tiba kõleda mulje. Kuigi, kui toit on hea, siis kes neid tühje seinu ja tillukest ruumi vaatab :) Meie käisime muidugi öösel nii hilja, et rahvast õieti polnudki. Kui tihedam rahvaste rändamine on, siis elatakse üksteisel vist päris seljas...
Meil tekkis muidugi kohe ka vaidlus, et kas tõesti saab reklaami uskuda, et pihvid on värsked ja kastmed ka ja... Päris kõva diskussioon oli, ega kööki ei näe ju, aga maitse ja välimuse järgi usuks seda värskuse juttu küll :) Ei näinud sugugi nii välja, nagu oleks need pihvid kusagilt lihakombinaadist külmutatuna kohale saadetud.
Meie otsustasime, et oma burgeriisu peaks edaspidi ainult Grillersis rahuldama. Hinnad on näiteks Hesburgeriga peaaegu võrreldavad, aga kvaliteet (ja kvantiteet ka!) küll mitte. Mõnele meist käis natuke vastukarva Grillersi semulik klienditeenindus, aga mõnele jälle täitsa sobis. Seda on ka puntkiskoorist näha. Üldiselt: soovitame.  Burgerite kohta täitsa kõrgem klass :) 
Kodulehte sellel söögikohal vististi ei ole, aga neil on feissbukileht! Selle leiab SIIT. 

Punktid seekord niiviisi: 

                                    Arbuusisuhkur           Tupsu           Murphy
Interjöör                              6/10                     5/10               7/10   
Toit                                      8/10                     4/10               7/10
Teenindus                           8/10                     3/10               6/10

Mis annab Grillersi keskmiseks hindeks täitsa okei 6 kümnest. Burgerikoha kohta pole paha :)




Peekoniburger (rohumaa lihaveise pihv, grillitud peekon, tomat, punane sibul, salat, marineeritud kurk, majakaste, sinep. 4,90.-)

Kolme-juustuburger (veisepihv, sinihallitus-, kitse- ja cheddar-juust, tomat, sibul, mar. kurk ja majakaste 5,00.-)

Kartulikast (2,00.-)

No comments:

Post a Comment