Thursday, October 20, 2016

MUM Cafe. Pärnu.

Käisime Pärnu Mum Cafes viiekesi laupäeva lõuna ajal. Kuna on sügis, siis metsikut trügimist ei täheldanud, kuigi päris tühi ka ei olnud. Selline tore lounge'i laadne asi, värviline sisekujundus ja mugavad sohvad. 
Meie probleem oli ilmselt selles, et me saabusime kahes jaos. Kaks inimest jõudis juba lauda istuda ja tellida, kolm saabusid tükk aega hiljem ja jäid siis pikisilmi menüüsid ja toitu ootama. Sellepärast need teeninduse punktid vist varieeruvadki nii palju. Et noh, maja nüüd NII täis ka ei olnud, et teenindaja kolme uut klienti tähelegi ei pane. Hmmhh. 
Mina proovisin nende jääkohvi, mis ei olnud hea. Lihtsalt jääkuubikutega piimaklaas, milles ujusid veidi ebameeldivad kohvisiirupi tükid. Unhappy. 
MUM serveerib vahemerelisi roogasid. Menüü ei ole kilomeetrite pikkune, aga valikut jätkub. Arutelud olid pikad ja põhjalikud. Lõpuks tellisime bruchettad, kitsejuustusalati, lõhesalati, Caesari salati, majaburgeri ja küpsetatud seakaela. Ootaeg ei olnud metsikult pikk, aga mitte ka väga lühike. Dessertidest me MUMis loobusime ja läksime hoopis kõrvalasuvasse legendaarsesse sõõrikukohvikusse. Sest noh... Lapsepõlvemälestused ja kõik see. 
Mina võtsin üle saja aasta väljassüües burgeri. Ja see oli heaaaaa. Ausalt. Suur ja mahlane ja... Mhmhh. Ja kitsejuustusalatid nägid ka väga isuäratavad välja. Bruchettat ma sain maitsta, see oli üsna mõnus, kuigi rebis igemed verele. Mina nägin laua ümber enamjaolt ainult rahulolevaid nägusid igatahes. 
Minu toidupunkte kirub vist ainult see jääkohv alla. Sest noh... Unhappy. 
MUMil on Facebookis leht, kust saab päevapakkumisi jälgida ja menüüd lugeda ja muid asju vaadata. See asub SIIN
Aga mis siin ikka venitada. Meie punktid on järgnevad:  

                    Arbuusisuhkur      Tupsu       Hermione     Hambahaldjas        Rosie
Interjöör               8/10               6/10            6/10                   8/10                  8/10
Toit                       7/10               6/10            7/10                   9/10                  9/10
Teenindus            7/10               5/10            6/10                   8/10                  8/10

MUM saab meie näljaste restohuntide karjalt keskmiseks hindeks 7,2 kümnest võimalikust.



Kitsejuustusalat

Vahemerelised bruchettad

Caesari salat

See kurikuulus jääkohv

Lõhesalat

Seakael

Majaburger

 

No comments:

Post a Comment